Oblikovanje prostorov po vaših željah

Za vsako dobro oblikovanje in opremljanje bivalnih prostorov je potreben dober premislek in načrt, kako se bomo lotili oblikovanja posameznih prostorov. Čeprav se na začetku zdi, da je oblikovanje prostorov zabavno in vznemirljivo, kjer lahko izrazite svoje želje, osebni stil, domišljijo, kaj hitro ugotovimo, da gre za velik in zahteven projekt, poln izzivov. Zato tudi če se želite sprva sami lotiti projekta, slej ko prej naletite na ovire, ki jih sami ne boste znali uspešno rešiti. Če želite prostor optimalno izkoristiti in pri tem obdržati estetski videz, potem je ključno, da se obrnete na strokovnjake in arhitekte, ki vam bodo znali svetovati in pomagati. V podjetju Planet Plus vam tako ponujajo posebno in osebno oblikovanje pohištva za vaš dom. Kakšne vrste oblikovanje je to, pa več v nadaljevanju.

Predno se odpravite v njihov salon je pametno, da si odgovorite na določena vprašanja in si pripravite načrt, saj samo tako bo nadaljnjo oblikovanje vaših prostorov enostavnejše. Prvič. Kakšen je razlog za spremembo opreme v domu? Ali je oprema zastarela, se morda vaša družina širi, prodajate stanovanje, se selite v nov dom, itd? Drugič. Pripravite načrt prenove. V načrtu si morate obvezno zapisati kateri prostori se prenavljajo, kolikšen je finančni vložek, ki ste ga pripravljeni vložiti in kako se želite projekta lotiti. Tretjič. Premislite kakšen bi bil prevladujoči stil opremljanja. Pri slednjem koraku je najlažje prelistati revije in splet ter si shraniti tiste ideje, ki so vam najbolj všeč.

Z jasno vizijo se nato odpravite v salon, kjer vam bodo strokovnjaki rade volje pomagali in svetovali, da boste prišli do vaših sanjskih prostorov. V Planet Plus vam nudijo tudi 3D oblikovanje, gre za oblikovanje prostorov z računalniškimi programi, ki vam pomagajo vaše ideje spraviti v neko virtualno resničnost. Pri tem vam je 3D oblikovanje v veliko pomoč, saj si lahko lažje vizualizirate celotni prostor, vidite določene podrobnosti, na katere drugače ne bi pomislili, in jih zato lahko izboljšate. Hkrati pa pri 3D oblikovanju preizkušate različne modele, barve in stile, in se tako lažje odločite kateri vam najbolj ustreza.

Z zgoraj izpostavljenimi napotki se bo vaše oblikovanje prostorov spremenilo v vznemirljivo in zabavno pustolovščino, v kateri boste uživali v vsakem koraku.

 

Recommended Articles